Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Pe rețelele de socializare se anunță în august un mega protest al românilor din diaspora împotriva Guvernului

Românii din Diaspora vin la București să dea jos Guvernul și anunță un miting de un milion de oameni în luna august.

Evenimentul creat pe rețeaua de socializare se intitulează PE 10 AUGUST TOATĂ ROMÂNIA VINE LA BUCUREȘTI! JOS GUVERNUL!!!  (click aici pentru evenimentul postat pe facebook)

Conform mesajului postat în mediul online, se dorește crearea unui miting cu un milion de românii din străinătate care să participe la un mega protest împotriva Guvernului.

Protestul ar urma sa aibă loc pe 10/11 august, atunci când majoritatea românilor se întorc în vacanță în România, după cum notează site-ul stiridiaspora.ro.

În doar câteva ore, doar pe grupul din Marea Britanie, postarea a strâns aproximativ 10 000 de share-uri și numeroase reacții.

Sursa: ZPN

opel


Un comentariu la “Pe rețelele de socializare se anunță în august un mega protest al românilor din diaspora împotriva Guvernului

  1. Maria

    Cantecul interpretat de : interprerti de muzica populara (Ionut Langa, Gabriela Nistor, Diana Selagea si Claudia Ionas, care spune tot, amarul roamnilor, plecati , , acesti conducatori de la revolutie in coace au imbatranit tara, au rams sate intregi pustii, , case parasite, copii nostri au plecat la munca la straini ca sa ne mai putem ridica cat de cat, dar vai de noi , la pensionari mai da cate 100 lei si dupa 5 ani iar mai da 100 lei lunar, ca sa inchida gura,ne amageste, dar uite tineretul plecat nu mai poate suporta viata parintilor lor de aici din tara, sunterm umuliti, asta e, Dar , dar salariilecwelor la putere sunt foarte ,foarte mari, si luxurile in care traiesc facute pe spatele poporului, proprietati prin starinatate,copiilor lor nu-si mai incat ibn masinile de lux, etc… de unde atatea bani au oare,? de unde? au venit cheaburi din familie cu miliarde, trebuie luati la intrebari/ nu se mai poate, BRAVO celor care au organizat aceasta adunare, miting, ca in tara au rams batranii nu mai au putere sa se lupte cu ei, macar voi cei plecati ca mai sunteti tineri inca sa ne mai salvati,au facut dezastru, au desfiintat toate fabrilicile, toate, nu mai are omul unde lucra, au facut supermarchet ca sa-si comercializeze ei marfurile care vin din import, asta e, avem nadejde ca se va schimba ceva, DOAMNE AJUTA, asta ne-a mai ramas nadejdea la tineret,nu ne LASATI, , asa cum spune cantecul cantat de intrepretii mentionati mai sus, ; Ridicate Ioane./ Si tu Gheorghe te ridica/ Sa ne ridicam cu toii / ca-i plina tara de hoti// Iesi Romane la lumina ca mori cu dreptatea-n mana., / Nu mai sta pe dinafara/ Ca ramanem fara tara/ Iesi si seamana-ti pamantul./ Vorbeste ,tu ai cuvantul/ A inceput sa clocoteasca mamaliga romanesca, Noi robim pe la straini ,/De tineri suntem batrani,/ Ne tragem si de la gura ,/Si vin altii si ne fura,/ S-au dat viata ai nostri strabuni, Sa ne de-a tara pe maini,/ Cred ca s-ar suci-n mormant ca s-avem acest pamant.Maica Sfanta Fecioara Maria si Domnul nostru IISUS HRISTORS sa va lumineze calea sa va apere de tot raul, sa va ocroteasca tot restul vietii. Doamne ajuta.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *