Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Tânără recidivistă, cunoscuta ca infractor voiajor, reținută de polițiști

Recidivistă reţinută de poliţişti, la Odorheiu Secuiesc, pentru furt din locuinţă.

arestata-dreamstime-465x390Ieri, ca rezultat al activităţilor de cercetare şi investigaţie desfăşurate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Odorheiu Secuiesc, au identificat-o pe S.I. de 28 de ani, bănuită de un furt din locuinţă comis în urmă cu aproape două luni.

Din datele şi indiciile obţinute până la acest moment în anchetă rezultă că, la data de 18.03.2018, în jurul orei 12:30, persoana în cauză a intrat în locuinţa unui concetăţean de-al său, de unde a sustras un portmoneu în care se aflau actele de identitate, 1.450 de euro şi 240 de lei.

Având în vedere că suspecta este recidivistă şi cunoscută ca infractor voiajor, poliţiştii au luat faţă de aceasta măsura reţinerii pe o perioada de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt, urmând ca la data de 16.05.2018 să fie prezentată Instanţei cu propunerea de arestare preventivă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *