Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Târg gastro-cultural OZOSEP. Bunătăți din Harghita, pe mesele bucureștenilor

Târg gastro-cultural OZOSEP – Ediție specială de sărbători – Decembrie 2017

Deliciosul târg Ozosep ajunge în Capitală, cu o ediție specială de sărbători, între 9 și 10 decembrie. Pofticioșii, au la dispoziție ore bune (10.00-18.00) să ajungă pe strada Pictor Arthur Verona nr.13-15, Grădina Verona (cutrea librăriei Cărturești de pe Bdul. Magheru) ca să guste din cele mai bune preparate din Harghita și împrejurimi, aduse personal de micii producători.

Se vor pregăti ceaune uriașe de gulas, iar nu vor lipsi nici produsele artizanale frumoase, perfecte pentru a fi dăruite celor dragi de sărbători.

La Ozosep vizitatorii pot găsi specialități pentru masa de sărbători, de la mezeluri naturale, brânzeturi speciale, siropuri, gemuri, miere din munți, pâine de casă, produse din păstrăv, până la prăjituri, ciocolată artizanală și de casă, sărățele dar și pălincă bună și alte specialități. Pe lângă acestea, se vor găsi articole din piele lucrate manual, bijuterii handmade, cosmetice naturale, jucării din lemn pentru cei mici și multe alte obiecte frumoase.

Gulașul la ceaun, pregătit de bucătari pricepuți — specialitatea evenimentului — va fi de nelipsit și la această ediție, dar vizitatorii pot degusta pe loc și brânzeturile și preparatele din carne, alături de o pâine de casă bună și se pot încălzi în foișorul acoperit al grădinii la de un vin fiert sau suc de mere condimentat, fierbinte. Vom avea și hotdog secuiesc special, pregătit pe loc din ingrediente proaspete, locale, cu cârnați speciali ai casei, precum și kurtoskalács și lángos proaspăt, după rețete originale.

Pentru detalii cu privire la program, va invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook: TargulOzosep! Intrarea este liberă!

Eveniment organizat de: Asociația Economiștilor Maghiari din Romania, Filiala București, în parteneriat cu Consiliul Județean Harghita.

Agerpres
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *