Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Ziua de 13 iunie i-a purtat ghinion unui tânăr din Praid. S-a ales cu dosar penal și răni pe corp

Ziua de 13 iunie a una fost cu ghinion pentru un tânăr de 26 de ani, din comuna Praid. G.I. conducea conducea un autoturism pe D.C. 49, pe raza satului Ocna de Jos, cu viteză excesivă, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune frontală cu fundaţia din beton a unui gard, apoi s-a oprit într-un stâlp electrica, tot din beton. 

Polițiștii care s-au ocupat de caz au constatat că tânărul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, însă au descoperit că acesta nu este posesor de permis de conducere. În urma impactului ”șoferul” a ieșit puțin șifonat…

Pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *