Târgul Serviciilor Publice Europene – ediţia I,09 mai 2017, Miercurea – Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Instituţia Prefectului Judeţul Harghita va organiza în data de 09 mai 2017, în cadrul unui proiect consacrat sărbătoririi a 10 de la intrarea României în Uniunea Europeană, Târgul Serviciilor Publice Europene – ediţia I.

 În cadrul acestuia cetăţenii interesaţi vor putea obţine informaţii de specialitate pe teme diverse din domenii ca sănătatea (card de sănătate, tratamente), cadastru (cadastru şi carte funciară), educaţia (studii în străinătate, echivalare diplome, etc.), siguranţa alimentelor, statistica, piaţa forţei de muncă (stagii, angajare, etc.), prevenirea şi consilierea antidrog, siguranţa cetăţenilor în spaţiul Uniunii Europene, accesarea fondurilor europene, eliberarea Paşapoartelor, permiselor de conducere, Apostila, etc..

Târgul se va desfăşura între orele 10:30 – 14:30, în spaţiul dintre coloanele Palatului Administrativ din Miercurea – Ciuc.

Totodată, cetăţenii municipiului Miercurea Ciuc sunt invitaţi să participe şi la un flash-mob,  începând cu ora 11:00 pe Platoul central. Evenimentul este organizat de Instituţia Prefectului Judeţul Harghita, Consiliul Judeţean Harghita în colaborare cu orchestra şi corul Liceului de Arte „Nagy István”, care vor interpreta imnul Europei, fiind urmat de animarea publicului în ritmul melodiilor mixate de DJ Mezey Zoltan şi puse în scenă de doamna Ábrahám Emőke.

Elevi de la secţia de arte plastice de la acelaşi liceu vor picta un tablou pe tema „România  ZECE – 10 ani de unitate în diversitate, o poveste în zece cuvinte”. Acesta va fi realizat în direct în ziua evenimentului, pe un panou mare din pânză care va avea dimensiunea de 2 m x 3 m şi va fi expus pe platoul din faţa clădirii Palatului Administrativ.

    

Instituţia Prefectului Judeţul Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy