33 de absolvenți și-au început activitatea la IPJ Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Zilele dinaintea minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale Ortodoxe înseamnă, pentru 33 de absolvenți ai Școlilor de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și ,,Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, un nou capitol din viața personală și un început de drum din punct de vedere profesional.

Astfel, luni, 29 aprilie 2024, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, domnul comisar șef de poliție Iordan Mircea Ștefan, în cadrul unei ședințe festive organizate cu această ocazie, le-a urat bun venit și sucess în activitatea pe care o vor desfășura.

Tinerii absolvenți au fost repartizați la structurile din cadrul subunităților din județ, unde, începând de azi își vor desfășura activitatea ca polițiști de ordine publică sau rutieri.

Conform IPJ Harghita, pentru șase luni aceștia se vor afla sub tutela profesională a colegilor desemnați din rândul polițiștilor cu experiență, care îi vor ajuta să deprindă tainele meseriei alese și să vină în ajutorul cetățenilor, identificând și rezolvând problemele întâmpinate de comunitate.

IPJ Harghita a transmis tinerilor colegi să aibă parte de o carieră lungă și frumoasă, cu satisfacții și împliniri, asigurându-i de tot sprijinul necesar pentru a-și îndeplini cu succes misiunile încredințate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy