33 végzős kezdte meg munkáját a Hargita Megyei Rendőrfőkapitányságon

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A câmpinai „Vasile Lascăr” és a kolozsvári „Septimiu Mureșan” Rendőriskolák 33 végzőse számára a május elseje és az ortodox húsvéti ünnepek előtti napok új fejezetet jelentenek a személyes életükben és egyben a szakmai pályájuk kezdetét.

2024. április 29-én, hétfőn a Hargita Megyei Rendőrfelügyelőség vezetője, Iordan Mircea Ștefan rendőrfőkapitány úr, az ebből az alkalomból szervezett ünnepi találkozón üdvözölte őket és sok sikert kívánt nekik az általuk végzett munkához.

A fiatal diplomásokat a megye alegységein belüli struktúrákba osztották be, ahol a mai naptól kezdve közrendfenntartásban vagy közlekedésrendészként fognak dolgozni.

A Hargita Megyei Rendőrfőkapitányság szerint hat hónapon keresztül a tapasztalt rendőrök közül kinevezett kollégák szakmai felügyelete alatt lesznek, akik segítenek nekik elsajátítani választott szakmájuk titkait, és a polgárok segítségére sietnek, felismerve és megoldva a közösségben felmerülő problémákat.

A Hargita Megyei Rendőrfőkapitányság hosszú és szép, elégedettséggel teli és kiteljesedett pályafutást kívánt a fiatal kollégáknak, biztosítva őket minden szükséges támogatásról, hogy sikeresen teljesíthessék küldetésüket.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy