Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

8 martie, zi plină la ISU Harghita: un incendiu și alte 20 de misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență

În  cursul zilei de ieri, 8 martie, 20 de persoane au primit asistență medicală de urgență din partea echipajelor SMURD, în cazul unui accident rutier, produs pe DJ 126, localitatea Joseni, 6 traumatisme și alte 13 diverse afecțiuni medicale.

„Ieri după-amiază, pompierii militari din cadrul Detașamentului Gheorgheni au acționat pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, în Suseni, zona Viszafolyo. Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au constatat că ardea vegetație uscată, pe o suprafață de circa 1 ha, cu pericol de propagare la 2 căsuțe de vacanță și la o pădure tânără, din imediata apropiere. Incendiul a fost localizat și lichidat în scurt timp, fiind astfel limitat pericolul extinderii. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Totodată, în această dimineață, 9 martie a.c., la ora 06:00, a fost transmis un mesaj de avertizare a populației prin intermediul sistemului RO-ALERT, în urma semnalării prezenței unui urs în municipiul Gheorgheni.”, a transmis ISU Harghita.

Pompierii militari harghiteni rămân la datorie, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor persoanelor aflate în dificultate.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.