Tânăr de 19 ani, din comuna Şimoneşti, prins de poliţişti şi reţinut pe 24 de ore, pentru infracţiunea de tentativă la viol

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

La data de 03.02.2020, în jurul orei 15:45, Postul de Poliție Șimonești a fost sesizat de o localnică de 18 ani despre faptul că, în noaptea precedentă, în jurul orei 02:30, un consătean de 19 ani, aflat sub influenţa alcoolului, a pătruns fără drept în locuinţa sa și a încercat să o agreseze sexual.

Din primele verificări efectuate de poliţişti rezultă că presupusul agresor, în momentul în care victima a început să strige după ajutor, a renunţat la intenţiile sale şi a părăsit în grabă imobilul, fugind spre D.N. 13/C.

Faţă de cel în cauză a fost luată măsura reţinerii pe 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă la viol, urmând ca, la data de 04.02.2020, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, pentru dispunerea ueni măsuri legale.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy