Ordin de protecţie provizoriu emis de poliţiştii harghiteni în cazul a doi soţi, ambii victime – ambii agresori

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

Sesizaţi despre o şicanare în trafic, poliţiştii au interceptat ambele autoturisme şi au constatat că o femeie şi presupusul amant erau urmăriţi chiar de tatăl presupusei infidele şi de soţul acesteia, după ce femeia şi-ar fi lovit bărbatul şi fiica.

Pus să dea, iute, socoteală,

Amantul, prins la-nghesuială:

„ – O vreau, chiar dacă nu-i frumos,

Dar fără soţ, e prea… gelos!”

La data de 05.02.2020, la ora 22:07, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, de un bărbat de 41 de ani, dintr-o comună din zona Ciucului, despre faptul că se deplasează spre reşedinţa judeţului Harghita, cu autoturismul personal în care este pasageră o consăteană de-a sa, în vârstă de 37 de ani, fiind urmăriţi şi șicanaţi de un autoturism în care se află soțul femeii, un bărbat de 39 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au acţionat rapid şi au interceptat cele două autoturisme, pe raza municipiului Miercurea Ciuc, situaţie în care au constatat că cel de-al doilea autoturism era condus de un bărbat de 74 de ani, tatăl femeii pasageră în autoturismul reclamantului.

Din verificări efectuate de poliţişti, din datele şi indiciile furnizate de cei în cauză, precum şi de fiica celor doi soţi, o adolescentă de 17 ani, rezultă că în aceeaşi seară, în jurul orei 20:40, în timp ce se aflau la domiciliul conjugal, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și a unei relații extraconjugale pe care femeia ar avea-o cu presupusul amant, aceștia s-au amenințat și lovit reciproc, mama lovind-o și pe fiica sa, care a intervenit pentru aplanarea conflictului.

În aceste condiţii s-au întocmit formularele de evaluare a riscului, precum și declarațiile victimelor și ale agresorilor, cei doi soţi având dublă calitate, victimă și agresor, iar pe numele acestora au fost emise ordine de protecție provizorii.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violență în familie și lovirea sau alte violențe, în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor comiterii faptelor.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy