A spart un geam și a intrat să fure, însă a fost prins de polițiști în incinta magazinului

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

Încă o infracţiune de furt zădărnicită de sistemul de alarmare, în acest caz activat pe telefonul administratorului unei societăţi comerciale din Miercurea Ciuc.

Sesizaţi operativ, poliţiştii au acţionat rapid şi au depistat suspectul în incinta unităţii economice, unde a intrat după ce a spart un geam lateral.

La data de 24.02.2020, la ora 19:24, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic de un localnic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că i s-a activat alarma pe telefonul personal, care îl atenţionează că persoane necunoscute au pătruns, prin efracţie, în interiorul unei societăţi comerciale la care este administrator.

La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică, rapiditatea intervenţiei având ca rezultat identificarea intrusului în incinta unităţii economice în cauză, acesta fiind un bărbat de 48 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti rezultă că bărbatul a pătruns în imobil, cu intenţia de a sustrage bunuri, după ce a spart un geam lateral de la intrarea în sediul societăţii comerciale respective.

În cauză s-a înregistrat dosar penal, pentru tentativă la infracţiunea de furt calificat.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy