Suspectul unui furt, comis în urmă cu două săptămâni, a fost prins de poliţişti şi reţinut pe 24 de ore

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

Cel în cauză, un tânăr de 20 de ani, este bănuit de sustragerea a 2.000 de lei, din locuinţa unui bătrânel din comuna Dăneşti

La data de 24.02.2020, ca rezultat al activităţilor specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate pe parcursul ultimelor două săptămâni, poliţiştii harghiteni au identificat un tânăr de 20 de ani, din comuna Mădăraş, bănuit de un furt de bani din locuinţă.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, în noaptea de 07/08.02.2020, cel în cauză a pătruns în locuinţa unui bătrânel din comuna Dăneşti, printr-un geam lăsat deschis, de unde a sustras 2.000 de lei, din sertarul unei comode, chiar de lângă patul în care dormea partea vătămată, un localnic de 67 de ani.

Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pe o durată de 24 de ore, urmând ca la data de 25.02.2020, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc, în vederea dispunerii unei măsuri preventive, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy