Borboly Csaba despre președinția Consiliului Județean: candidatura mea va fi legitimă doar dacă voi avea și spijinul regiunii Gheorgheni

0

Articol disponibil în: Română

Foto: Csedő Attila
Borboly Csaba anunța ieri pe blogul său că Regiunea Odorhei îl susține în calitate de candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean. Acesta împreună cu vicepreședintele Botond Bíró Barna au susținut o conferință de presă comună la Harghita Business Center din Odorheiu Secuiesc, prin care au transmis că relația dintre liderii Consiliului Județean nu a fost niciodată atât de bună în ultimii 30 de ani.
Aceasta este o mare mândrie pentru noi și totodată important, pentru că nu putem lucra eficient decât dacă există pace: dacă nu ne punem bețe-n roată reciproc, ci ne ocupăm de edificarea județului. Putem lucra împreună ca echipă pentru a face bine celor trei regiuni ale județului, iar rezultatul este vizibil: harghitenii au încredere în consiliul județean, cred în direcția spre care ne îndreptăm! În politică, se spune adesea că oricare dintre direcții, decizii sau instituții este susținut de o majoritate de două treimi, este legitimă. Adică are suficientă autoritate să facă ceea ce i s-a încredințat. Sprijinul a două organizații teritoriale sunt de fapt două treimi, dar am reușit să lucrăm cu succes în ultimii ani, luând decizii în total consens: ca toată lumea să fie de acord.
Borboly Csaba susține că nici acum nu va fi diferit și că va avea o candidatură legitimă doar dacă va avea și sprijinul regiunii Gheorgheni.
Avem puterea, cunoștințele și experiența de a lucra, avem o bază solidă pe care să ne construim viitorul și, cel mai important, oamenii au încredere în noi, indiferent în ce regiune a județului Harghita locuiesc.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy