Accident cu pagube la Gheorgheni. Șoferul de 63 de ani consumase alcool și a fugit

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

Identificat de poliţişti la scurt timp după ce a părăsit locul unui accident rutier cu pagube, la Gheorgheni, un localnic de 63 de ani părea foarte turmentat, însă avea numai 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 26.02.2020, la ora 17:24, Poliţia Municipiului Gheorgheni a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, în cartierul Bucin s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul accidentului.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, în scurt timp, în urma activităţilor specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate, au identificat conducătorul auto în cauză, în persoana unui localnic de 63 de ani.

Deşi cel în cauză părea că este, în mod evident, sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest a indicat în cazul său doar 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice, în vederea efectuării analizelor de laborator.

În cauză s-a întocmit dosar penal, la finalizare urmând să fie propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy