Se deplasa haotic cu mașina. Polițiștii au aflat repede de motivul

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

La data de 27.02.2020, în jurul orei 18:30, un echipaj poliţienesc aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Cozmeni, a observat un autoturism ce se deplasa haotic pe strada Felszeg.

Poliţiştii au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a autoturismului respectiv, după care la legitimarea conducătorului auto, acesta fiind identificat în persoana unui localnic de 21 de ani.

Cel în cauză a declarat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, aspect confirmat de verificările efectuate de poliţişti în bazele de date.

De asemenea, întrucât şoferul emana halenă alcoolica, s-a trecut la testarea acestuia cu aparatul etilotest, care a indicat 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Județean Miercurea Ciuc, unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele saă a fost întocmit dosare penal, pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy