Consultații de pediatrie și de planificare familială la Centrul de Sănătate Vlăhița

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În cadrul Centrului de Sănătate Vlăhița al Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc sunt disponibile servicii de consultații pediatrice și de planning familial.

Au început consultațiile de pediatrie în clădirea reînnoită a secției de pediatrie a Centrului de Sănătate Vlăhița. În centrul care aparține de Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc – instituție în subordinea Consiliului Județean Harghita –  funcționează ambulatoriu de pediatrie zilnic, între orele 8,00-12,00. Pentru consultații este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie și programare. Programările se fac în fiecare zi, până la ora 15,00 la numărul de telefon 0743120226, sau zilnic la numărul de telefon 0266-246016.

În clădirea secției de pediatrie sunt disponibile și servicii de planificare familială: un medic specialist de obstetrică-ginecologie și un psiholog din cadrul cabinetului de planning a spitalului oferă consultații de specialitate în Vlăhița în fiecare luni, între orele 9,00-12,00. Pe lângă consultațiile de obstetrică-ginecologie este disponibilă și consilierea de planificare familială. Programări se pot obține la numărul de telefon 0266-246016 și este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy