ANUNȚ: Poate fi solicitat serviciul „Pentru vârstnicii noștri”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

Răspândirea virusul COVID – 19 (coronavirus) ne arată, că cei mai vulnerabili, cei mai mult atinși de această pandemie sunt persoanele vârstnice. Pe această cale, rugăm concetățenii noștrii, ca în perioada următoare numai în cazuri bine justificate să părăsească locuința, și să evite contactul direct cu alte persoane sau grupuri de persone.

 

Suntem conștienți, că în această perioadă este esențială atât izolarea în casă, cât și aprovizionarea cu alimente și medicamente. Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc împreună cu Direcția de Asistență Socială au înființat un serviciu pentru a facilita aprovizionarea cu alimente și medicamente a persoanelor vârstnice din municipiul Miercurea-Ciuc.

 

Serviciul „Pentru vârstnicii noștri” poate fi solicitat de către următoarele persoane:

 

Acele persoane peste 65 de ani, care nu beneficiză de nici un alt serviciu oferit de sistemul de asistență socială, și cei care nu au în apropiere sau printre cunoștințe adulți, persoane active sub 60 de ani (membrii de familie, rude, vecini, etc.), care ar ajuta în efectuarea cumpărăturilor.

 

Pentru a beneficia de acest serviciu, este necesară comunicarea următoarelor date personale:

  • nume și prenume
  • adresa
  • CNP

În cazul solicitării serviciului, Vă rugăm să contactați numărul de telefon 0735 209455, sau să semnalați intenția Dvs. prin poșta electronică pe adresa de e-mail: [email protected]

 

Persoanele care solicită serviciul, trebuie să semnaleze zilnic, până la orele 12.00 intenția, și vor fi contactați de colegii Direcției de Asistență Socială începând din următoarea zi de lucru.

 

Să avem grijă unul de celălalt!

 

 

Ráduly Róbert Kálmán,

primar

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy