Șeful Poliției Locale din Odorheiu Secuiesc: Suntem pregătiți să oferim ajutor necondiționat în aceste vremuri grele

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: László Szabolcs/Facebook

Cred cu tărie faptul că, împreună cu colegii mei vom putea face față și vom depăși greutățile cauzate de virusul Covid-19.

Este datoria noastră să protejăm sănătatea, viața și bunurile cetățenilor municipiului, această obligație fiind și mai importantă în situația de față. Oricât de greu ar fi, ne vom descurca și ne angajăm să înfruntăm orice pericol pentru a apăra interesele municipiului Odorheiu Secuiesc și a locuitorilor acestuia.

Ceea ce solicităm din partea dumneavostră este, să ne ajutați pentru a ne putea îndeplini sarcinile, prin respectarea instrucțiunilor și restricțiilor impuse de către autorități, care sunt în interesul nostru, al tuturor. Cooperați cu noi și susțineți-ne în activitatea noastră, crezând în noi și în munca noastră, totodată respectând restricțiile impuse de către autorități.

Nu există o mulțumire mai mare pentru noi, decât recunoștința venită din partea dumneavoastră, a celor pe care îi slujim și a căror interese apărăm, acționând mereu în cunoștință de cauză.

Împreună vom reuși!
Totul va fi bine!

László Szabolcs
Director Executiv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy