Violență în trafic, la semafor. Un tânăr de 19 ani a jignit şi lovit cu pumnul o conducătoare auto de 50 de ani

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

Tânăr de 19 ani cercetat penal de poliţişti după ce, aparent fără motiv, a coborât din autoturismul în care era pasager şi a jignit şi lovit o conducătoare auto de 50 de ani, oprită la culoarea roşie a semaforului.

La întrebarea, cum să fie

Un om lipsit de omenie?

Răspunsul e simplu şi logic,

Dar în domeniul… zoologic.

(la semafor, când a frânat, culoarea l-o fi-ntărâtat…)

La data de 19.03.2020, în jurul orei 16:30, Poliţia Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată de o localnică de 50 de ani, despre faptul că, în seara precedentă în jurul orei 18:30, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, la intersecţia cu strada Târgului a oprit la culoarea roşie a semaforului, moment în care, fără niciun motiv, un concetăţean de 19 ani a coborât dintr-un autoturism în care era pasager, a venit la geamul său, i s-a adresat vulgar şi a lovit-o cu pumnul în zona ochiului.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de lovirea sau alte violenţe, în care poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy