Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Accident rutier cu pagube materiale la Bilbor. Șoferul era beat și şi-a chemat „conducător – înlocuitor”

Accident rutier cu pagube materiale provocat de un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului, pe raza comunei Bilbor.

Cel în cauză şi-a chemat „conducător – înlocuitor”, apoi a refuzat să se supună testării alcoolscop

La data de 09.11.2018, la ora 00:54, Poliția Municipiului Toplița a fost sesizată despre faptul că, pe D.J. 174/A în comuna Bilbor, s-a produs un accident de circulație soldat cu pagube materiale.

La fața locului poliţiştii au identificat autoturismul implicat în accident, care era răsturnat pe partea stângă, precum şi pe R.G. de 40 de ani, din localitate, alături de acesta fiind o femeie care a declarat verbal că ea a condus autoturismul, însă ulterior a recunoscut că a fost chemată acolo de R.G., după producerea accidentului.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Municipal Toplița, în vederea recoltării de probe biologice, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.