Accident rutier în comuna Grințieș: Autoutilitară din Harghita, acroșată în urma unei tentative de întoarcere

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În dimineața zilei 16 noiembrie, în comuna Grințieș, județul Neamț, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 79 de ani. Potrivit primelor informații furnizate de IPJ Neamț, au fost implicate două vehicule, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Harghita, și un autoturism condus de un bărbat de 79 de ani, din Bistricioara, județul Neamț.

sursa foto: ISU Neamț

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Harghita, ce se deplasa din direcția Poiana Teiului spre Tulgheș, ar fi fost acroșată de un autoturism condus de un bărbat de 79 de ani, din Bistricioara, care s-ar fi pus în mișcare de pe acostamentul DN 15, cu intenția de a întoarce auto.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 79 de ani.”. a transmis insp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr 2 de intervenție Poiana Teiului și SAJ Ceahlău.
Ajunși la locul indicat, pompierii au găsit două autoturisme în afara carosabilului, unul fiind răsturnat.
Un bărbat în vârstă de 79 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind preluat de echipajul SAJ și transportat la CPU Bicaz.
”- a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy