Közúti baleset Gerinces községben: Hargita megyei furgon ütközött egy megfordulni akaró személygépkocsival

0

Articol disponibil în: Magyar Română

November 16-án reggel a Neamt megyei Gerinces községben közúti baleset történt, amelynek következtében egy 79 éves férfi megsérült.  A Neamt megyei rendőrség első információi szerint két jármű volt érintett, egy furgon, amelyet egy 47 éves Hargita megyei férfi vezetett, és egy személygépkocsi, amelyet egy 79 éves bistricioarai (Neamt megye) férfi vezetett.

sursa foto: ISU Neamț

„A rendőrség által végzett első vizsgálatokból kiderült, hogy egy 47 éves Hargita megyei férfi által vezetett, Poiana Teiului felől Gyergyótölgyes felé tartó furgonba beleszaladt egy 79 éves bistricioarai férfi által vezetett személygépkocsi, amely a DN 15-ös út széléről indult el, azzal a szándékkal, hogy megfordítsa a gépkocsit.

A közlekedési esemény következtében a 79 éves sofőr megsérült” – mondta a Neamt megyei rendőrség felügyelője, Ciofu Ramona.

Az ügyben a rendőrség folytatja a nyomozást gondatlanságból elkövetett testi sértés bűntette miatt.

„A Poiana Teiului tűzoltókat és a megyei mentőszolgálatot a helyszínére vezényelték.

A jelzett helyre érkezve a tűzoltók két autót találtak az útról letérve, az egyik felborult.

Egy 79 éves férfi orvosi ellátásra szorult, őt a megyei mentőszolgálat személyzete átvette és a békási sürgősségi betegfelvevő osztályra szállította” – mondta Irina Popa százados a Neamt megyei katasztrófavédelemtől.

A tűzoltók a tűzmegelőzési intézkedések biztosítása érdekében intézkedtek.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy