Accidente rutiere produse la sfârșit de săptămână pe drumurile din Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 26 august 2023,  în jurul orei 2:15, un tânăr de 20 de ani, din localitatea Hodoșa, în timp ce conducea un autoturism, pe D.E.578, dinspre Toplița către județul Mureș , ar fi pierdut controlul asupra vehiculului condus și a intrat în șanțul aflat pe marginea drumului.

Conducătorul auto a suferit vărămări corporale și a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest fiind înregistrată o valoare de 0,67 mg /l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate, sub coordonarea procurorului.

La data de 26 august 2023, în jurul orei 18:50, o tânără de 23 de ani, din Gheorgheni, în timp ce conducea un autoturism, pe D.E.578, în localitatea Lăzarea ar fi pierdut controlul asupra vehiculului condus, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

O tânără de 17 ani, pasageră în autoturism, a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Femeia care conducea autoturismul nu se afla sub influența alcoolului, în momentul producerii evenimentului.

În seara aceleiași zile, în jurul orei 21:00, un bărbat de 77 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, în timp ce se deplasa, în calitate de biciclist, pe D.J.138, în localitatea Zetea către Brădești, s-ar fi dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

Acesta a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest fiind înregistrată o valoare de 0,38 mg/l în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și a circumstanțelor producerii accidentelor.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy