Accidente rutiere produse pe drumurile din Harghita, la sfârșit de săptămână

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 8 septembrie 2023, în jurul orei 19:30, un bărbat de 31 de ani, din Borsec, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.15, în localitatea sa de domiciliu ar fi pierdut controlul  asupra vehiculului condus, a lovit gardul unui imobil după care a acroșat un autoturism care se afla parcat.

În urma evenimentului, un minor de 11 ani, pasager în autoturism și conducătorul auto au suferit vătămări corporale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul înregistrat fiind zero.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

La data de 9 septembrie 2023, în jurul orei 18:40, un bărbat de 61 de ani, din județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.15, în localitatea Corbu, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului și s-a răsturnat în curtea unui imobil, în afara părții carosabile.

Bărbatul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital  pentru îngrijiri.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

La data de 9 septembrie 2023, în jurul orei  20:50, un bărbat de 42 de ani, din localitatea Tomești, în timp ce se deplasa, în calitate de biciclist, pe D.J.125, în localitatea sa de domiciliu, s-ar fi dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

Bărbatul a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, stabilindu-se o valoare de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului.

La data de 9 septembrie 2023, în jurul orei 16:45, un bărbat de 46 de ani, din localitatea Dănești, în timp ce conducea o motocicletă, în localitatea sa de domiciliu, dinspre D.E.578 către un câmp din acceași localitate, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, după care a intrat în coliziune cu roata unui tractor, care avea atașată o remorcă, condus de un bărbat de 27 de ani, după care a fost proiectat în afara părții carosabile.

Bărbatul de 46 de ani a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde i-au fost recoltate și probe biologice, dat fiind faptul că starea de sănătate nu permitea testarea cu aparatul alcooltest.

Conducătorul tractorului nu se afla sub influența alcoolului, în momentul producerii evenimentului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că remorca nu figurează ca fiind înmatriculată sau înregistrată.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului, în cadrul unor dosare penale întocmite  pentru vătămare corporală din culpă și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy