Sfârșit de săptămână cu dosare penale întocmite de polițiștii harghiteni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 8 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Toplița,  aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat un bărbat de 25 de ani, din localitatea Gălăuțaș în timp ce conducea un autoturism, în comuna Subcetate, iar în verificărilor efectuate a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

La data de 8 septembrie 2023, în jurul orei 20:50, un bărbat, de 36 de ani, din localitatea Corund, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea o autoutilitară, pe o stradă din localitatea sa de domiciliu, având dreptul de a conduce un vehicul suspendat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

La data de 9 septembrie 2023, în jurul orei 20:50, un bărbat de 45 de ani, din localitatea Vlăhița, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc – Biroul Rutier în timp ce conducea un autoturism, pe D.J.136, în localitatea Atia, având 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

La data de 9 septembrie 2023, în jurul orei 21:50, un bărbat de 35 de ani, din localitatea Vărșag, în timp ce conducea un autoturism pe D.J.138, în localitatea sa de domiciliu, dinspre D.J.138 către periferie, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, a pătruns pe sensul opus de circulație după care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din localitatea Zetea.

Tânărul conducător și o pasageră de 19 ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto de 35 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest fiind înregistrată o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul  tânărului, în urma testării, a rezultat valoare zero.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului.

  • informații furnizate de IPJ Harrghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy