Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Alcool de contrabandă confiscat de poliţişti, de la un bărbat de 57 de ani, din comuna Sântimbru

Foto cu caracter ilustrativ/Antena3

 

La data de 16 iulie 2020, în urma exploatării unor date şi indicii cu valoare operativă, obţinute anterior prin activităţile specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate, poliţiştii harghiteni au interceptat în traficul rutier, pe strada Brașovului din municipiul Miercurea-Ciuc, un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din comuna Sântimbru.

Rezultatul controlului autoturismului în cauză a confirmat bănuielile poliţiştilor referitoare la o posibilă implicare în activităţi infracţionale de contrabandă, în interior fiind descoperite 3 recipiente sigilate, neetichetate, neinscripționate și netimbrate, a câte 2 litri fiecare, despre al căror conţinut conducătorul auto a afirmat că este alcool etilic.

În aceeaşi zi, bărbatul a mai predat poliţiştilor încă 9 recipiente identice, întreaga cantitate de 24 de litri de alcool fiind ridicată în vederea confiscării și depusă la camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „achiziționarea de alcool etilic și de distilate în vrac de la alți furnizori decât antrepozitarii autorizați pentru producție sau expeditorii înregistrați de astfel de produse”.

  • IPJ Harghita
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *