Alunecare de teren pe drumul județean 134C, între localitățile Odorheiu-Secuiesc și Tibod

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pe sectorul drumului județean 134C, cuprins între localitățile Odorheiu-Secuiesc și Tibod, datorită fenomenelor meteorologice, s-a produs o alunecare de teren care a afectat recent finalizatele lucrări de refacere.
În această locație s-au executat lucrări de refacere și combatere a efectelor  inundațiilor din anul 2014 și 2015, și anume: construire și remediere podețe, covor asfaltic nou și plombare gropi, construire șanț de beton și drenarea apelor subterane. Consiliul Județean Harghita nu a recepționat lucrările datorită faptului că executantul a semnalat în data de 30 mai, producerea unui accident tehnic la unul dintre podețe. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul din cauza alunecării de teren, suprafața drumului județean recent refăcută s-a deteriorat.

În vederea remedierii situației cât mai urgente, va avea loc o întâlnire cu proiectantul lucrărilor, executantul și reprezentanți inspectoratului de construcții, urmând ca zona să fie semnalizată suplimentar pentru a se asigura siguranța circulației. Mai multe aspecte referitoare la lucrările executate, puteți afla accesând următorul link: http://investitii.judetulharghita.ro/node/269 .

1200

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy