Földcsuszamlás a 134C jelzésű megyei úton

0

Articol disponibil în: Magyar Română


A 134C jelzésű megyei út Székelyudvarhely és Tibód közti, nemrég felújított szakaszán az időjárási körülmények földcsuszamlást idéztek elő.

Ezen a szakaszon a közelmúltban felújítási és a 2014-2015-ös évek árvizeinek következményeit elhárító munkálatokat végeztek: hídépítés és –javítás, gödrök betömése és aszfaltszőnyeg elhelyezése, beton árok készítése és talajcsövezés. Hargita Megye Tanácsa nem vette át a munkát, mert az építő május 30-án műszaki hibát jelentett az egyik hídnál. Az ellenőrzéseket követően megállapítást nyert, hogy földcsuszamlás miatt megrongálódott a nemrég felújított megyei út felülete.

A helyzet mielőbbi megoldása érdekében találkozásra kerül sor a munkálatok tervezőjével, a kivitelezővel és az építkezési felügyelőség képviselőivel, majd a közlekedés biztonsága érdekében a kérdéses útszakaszt további jelzésekkel látják el. A felújítási munkálatokról bővebben a http://investitii.judetulharghita.ro/node/269 címen olvashatnak.

 1200

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy