Anexă gospodărească cuprinsă de flăcări, în Bălan

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Bălan, în cooperare cu SVSU Sândominic, au intervenit, ieri, în jurul prânzului, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, în oraşul Bălan.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul anexei, din lemn, cu învelitoare de șindrilă, pe o suprafață de circa 50 mp. Incendiul a fost lichidat la ora 15:25. Au ars: acoperișul anexei, pe aproximativ 50 de metri pătraţi, circa 500 kg de fân, 6 mc scândură, depozitată în podul anexei și 2 metri steri lemn de foc.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic produs de coșul de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile. S-au salvat și protejat, în urma intervenției, bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 50.000 lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy