Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Angajatori din Spania oferă aproape 1000 de locuri de muncă în agricultură

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES, din cadrul AJOFM Harghita, promovează oferta unui angajator din Spania care pune la dispoziție 150 de locuri de muncă pentru femei – munca sezonieră în agricultură, la recoltarea căpșunilor, campania 2019 (nu se solicită experiență).

Contractul de muncă este de aproximativ 3 luni și va derula în perioada 1 februarie – 31 mai 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate pe zi, 40 de ore pe săptămână, împărțite în șase zile, ziua liberă poate fi oricare zi a săptămânii. Perioada de probă este de 15 zile. Salariul oferit este de 40-43 de euro brut pe zi, conform condițiilor: impozit pe venit de 2% și asigurare socială de 113 euro pe lună. Cazarea este gratuită, însă se va plăti 1 euro pe zi pentru plata utilităților.

Angajatorul plătește transportul spre Spania, însă contravaloarea acestuia va fi recuperată din primul salariu al angajatului. Întoarcerea în România (la încheierea contractului) este plătită de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul dintre aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Harghita din Miercurea Ciuc, str. Frăției, nr. 2, tel: 0266 313423.

Selecția va fi organizată în Moldova.

Termenul limită pentru aplicare este 20 noiembrie 2018. Data și locația bursei vor fi comunicate ulterior.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *