Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ANM anunță ploi, vânt puternic și descărcări electrice

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat și astăzi ploi, furtuni și vânt puternic. La munte vor fi lapoviță și ninsoare.

INFORMARE METEOROLOGICĂ
Interval de valabilitate: 26 aprilie, ora 10:00 – 26 aprilie, ora 22:00
Fenomene vizate: ploi moderate cantitativ, manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, intensificări ale vântului
Zone afectate: conform textului
În intervalul menționat va continua să plouă în Transilvania, Maramureș, nordul Moldovei și la munte, iar după-amiaza și seara vor fi averse, descărcări electrice și condiții de grindină în Muntenia și Dobrogea. Cantitățile de apă vor fi de 15…20 l/mp și izolat peste 30 l/mp.
Local și temporar vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze de 45…55 km/h. În zona montană, îndeosebi în Carpații Meridionali și în nordul Carpaților Orientali, la altitudini în general de peste 1600 m, rafalele vor depăși 70…90 km/h și vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.