ATENŢIONARE ŞI INFORMARE PRIVIND FURTURILE DE BICICLETE

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Având în vedere evoluţia ascendentă a furturilor de biciclete, recomandăm tuturor proprietarilor de biciclete să procedeze la asigurarea bibicletelor prin încuierea acestora într-un loc sigur atât pe timp de zi cât şi noaptea.

Nu este indicat să fie lăsate bicicletele în scara blocurilor sau la vedere, chiar dacă acestea sunt sau nu asigurate cu dispozitive de blocare. Prin lăsarea bicicletelor în locurile mai sus menţionate riscaţi să deveniţi victimele unor infracţiuni de furt şi furt calificat.

Prin manifestarea unei atitudini prudente, se poate împiedica comiterea acestor infracţiuni. În cazul în care observaţi persoane suspecte, care nu-şi justifică prezenţa în scara blocului vă recomandăm să sunaţi imediat la poliţie, la numerele 0266-205011, 0266-205012, urmărind şi menţinând persoana respectivă sub supraveghere, până la sosirea poliţiei. Fiecare detaliu de la faţa locului privind semnalmentele şi îmbrăcămintea persoanei, direcţia din care a venit şi în care a plecat, numărul de înmatriculare al auto folosit (dacă este cazul), sunt foarte importante pentru soluţionarea cauzelor.

De asemenea, vă recomandăm să fiţi mai prudenţi cu persoanele care sună la interfon cu pretextul că sunt de la poştă, gaze, telefonie, cablu tv, sau alte instituţii publice.

                        Vă mulţumim!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy