Un bărbat din Harghita plecat la muncă în străinătate, dat dispărut. Dacă aveți informații, sunați la 112

0

Articol disponibil în: Magyar Română

  • Persoană plecată voluntar

La data de 3 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc – Biroul de Investigații Criminale au fost sesizați de o femeie din localitate despre faptul că fiul acesteia, FLINTA JANOS, de 55 de ani, la data de 24 mai 2023 a plecat voluntar de la adresa de domiciliu, în străinătate la lucru.
Femeia a declarat faptul că la aceeași dată bărbatul ar fi luat legătura telefonic cu sora acestuia spunându-i că se află în Danemarca la muncă, iar ulterior nu a mai putut fi contactat.

SEMNALMENTE: înălțime de circa 1,70 cm, greutate 90 kg, cu burtă, păr scurt șaten, ochi albaștrii, având ambele mâini tatuate, pe una dintre ele cu inscripția: Never give up.

Persoanele care pot oferi date și informații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy