Bărbat reținut de polițiști după ce ar fi furat un autoturism din municipiul Gheorgheni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 28 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gheorgheni, în urma unor activități specifice, desfășurate cu operativitate, au identificat și reținut un bărbat de 26 de ani, despre care există bănuiala rezonabilă că ar fi autorul unei infracțiuni de furt.

Din cercetările preliminare și a probatoriului administrat a rezultat faptul că bărbatul ar fi sustras un autoturism, ce se afla parcat pe o stradă din municipiu, și s-a deplasat cu acesta în comuna Ditrău, unde l-ar fi abandonat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta nu figurează în evidențele Poliției Române ca fiind posesor al unui permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, ca urmare a examinării autoturismului s-a constatat că acesta prezintă mai multe avarii.”, a precizat IPJ Harghita.

Conform sursei citate, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy