A rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki a gyanú szerint autót lopott Gyergyószentmiklóson

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2024. május 28-án a gyergyószentmiklósi rendőrség rendőrei operatív jelleggel végzett konkrét tevékenységet követően azonosítottak és őrizetbe vettek egy 26 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható lopás bűntettének elkövetésével.

„Az előzetes vizsgálatok és a bizonyítékok azt mutatták, hogy a férfi ellopott egy személygépkocsit, amely a város egyik utcájában parkolt, majd Gyergyóditró községbe hajtott vele, ahol otthagyta.

A rendőrség által elvégzett ellenőrzéseket követően kiderült, hogy a férfi nem szerepel a román rendőrség nyilvántartásában mint bármilyen kategóriájú járműre érvényes vezetői engedély birtokosa.

Ugyanakkor a gépkocsi átvizsgálását követően kiderült, hogy több sérülés is van rajta” – közölte a Hargita megyei rendőrség.

Az idézett forrás szerint a férfit 24 órára őrizetbe vették.

A nyomozást a rendőrség az ügyészség koordinálásával folytatja, bűnügyi eljárás keretében, használati céllal elkövetett lopás és jogosítvány nélküli járművezetés bűncselekménye miatt.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy