Bătrână ucisă în Merești. Criminalul nu a fost încă prins

0

Articol disponibil în: Magyar Română

crimaÎn comuna Merești din județul Harghita, în cursul săptămânii trecute, a avut loc o crimă care a îngrozit localnicii, spune szekelyhon.ro. Victima este o bătrână de 72 de ani, care a fost omorâtă în propria locuință. Din primele informații, nu s-au găsit urme de jaf, ceea ce i-a făcut pe anchetatori să presupună că atacatorul a omorât victima dintr-o supărare. Unicul obiect care lipsește din locuință este un inel al victimei.

Localnicii spun că femeia locuia singură și nu socializa foarte mult, fapt care dă și mai multe bătăi de cap polițiștilor. Se pare că zona în care se află casa femeii ucise este monitorizată video, iar înregistrările au fost predate organelor de anchetă în speranța că se vor găsi indicii care să ajute la identificarea criminalului.

Unele zone din comună au început să fie monitorizate video după ce în ultimii ani au avut loc mai multe cazuri de furturi din locuințe. Conducerea primăriei dorește soluționarea cât mai rapidă a cazului și creșterea securității, deoarece localnicii sunt de-a dreptul terorizați de evenimentele tragice din ultimele zile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy