Idős nőt öltek meg Homoródalmáson. A tettest még keresik

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Hargita megyei Homoródalmáson múlt hét folyamán történt gyilkosság megrémisztette a helybelieket, mondja a szekelyhon.ro. A saját lakásában megölt áldozat egy 72 éves nő. Az első információk szerint nem találták rablás nyomait, amiért az ügyészek szerint harag volt a gyilkosság oka. Egyetlen dolog, ami hiányzik a lakásból az az áldozat egyik gyűrűje.

A helybeliek szerint az asszony egyedül élt, nem igazán tartotta senkivel a kapcsolatot, ami fejtörést okoz a nyomozóknak. A zóna, ahol az áldozat háza áll, térfigyelő kamerával van ellátva, a felvételeket a rendőrség tanulmányozza, annak reményében, hogy sikerül a tettest azonosítani.

A község egyes területeit több egymást követő rablás után látták el térfigyelő rendszerrel. Az önkormányzat vezetősége az ügy minél előbbi megoldását, illetve a biztonság növelését szeretné elérni, ugyanis a lakosok fenyegetve érzik magukat az utóbbi napok tragikus eseménye miatt.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy