Borboly Csaba: războiul dintre firmele specializate pune în pericol siguranța locuitorilor

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Au fost reevaluate de către comisia de specialitate din cadrul Consiliului Județean Harghita, ofertele sosite pentru efectuarea lucrărilor de întreținere de iarnă pe drumurile județene, după ce în cazul a 14 loturi, adjudecarea acestora a fost contestată.Reevaluarea ofertelor a fost necesară deoarece firma contestatară a înaintat documentele necesare și a fost declarată câștigătoarea lucrărilor.

zapada_15Astfel, contractul poate fi semnat la data de 19 decembrie, după ce vor trece cele zece zile – timpul legal în care se pot depune contestații. Trei firme locale au semnalat faptul că vor depune contestații. Borboly Csaba, la ședința extraordinară a consiliului județean din data de 6 decembrie, a solicitat firmelor de specialitate de a nu îngreuna procedurile de achiziție publică fără motive întemeiate, dat fiind faptul că războiul dintre firmele de specialitate pune în pericol siguranța cetățenilor.

Raportul oficial pe această temă poate fi consultat la următorul link:

http://e-licitatie.ro/Public/Common/Notice/CNotice/Clarification/CNoticeClarification.aspx

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy