Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ce mai fac politicienii maghiari din România în timp ce maghiarii stau acasă cu interdicții

Vă spuneam ieri că liderii politici maghiari din România se simt bine fără să respecte nicio regulă a pandemiei. Ei au mers în Ungaria pentru diverse chestii, dar și pentru un pahar de tărie. (click aici pentru mai multe detalii)

După articolul nostru am fost contactați de un om politic maghiar, care a dorit să își păstreze anonimatul,  și care ne-a spus că dincolo de nerespectarea regulilor pandemiei și lipsa de bun simț de a pleca să te simți bine în timp ce oamenii pe care-i reprezinți o duc rău, mai este un aspect care ne-a scăpat. Politicienii maghiari din România s-au întâlnit în Ungaria și cu Markó Attila, cel de care scriam mai de mult că a fost condamnat pentru că a furat în România și a plecat în Ungaria ca să scape de pușcărie (click aici pentru articol)

La frumoasa întâlnire unde s-au simțit bine politicienii maghiari din România îi vedem pe Tamás Sándor de la Consiliul Județean Covasna, pe Antal Árpád, primarul din Sf. Gheorghe, pe Korodi Attila, primarul din  Miercurea Ciuc, pe Soós Zoltán,  primarul din Târgu Mureș, pe Barti Tihamér, vicepreședinte al Consiliului Județean Harghita și Semjén Zsolt, vicepremier al Ungaria.

Separat îi mai vedem și pe Borboly Csaba, președintele CJ Harghita,  Bencze Istvan, consilier județean și Potapi Árpád, secretar de stat responsabil cu politica națională ungară,  semn că întâlnirile au fost pe teme politice.

Frumoasă rămâne totuși poza publicată ieri, poză în care au uitat să scoată din cadru băuturile fine. În celelalte poze după cum vedeți mai sus, politicienii maghiari servesc apă.

Acești politicieni maghiari din România au mers acolo și s-au simțit bine fără să respecte nicio regulă,  însă acasă, la întoarcere, oricine dorește să meargă în audiență la unul dintre ei este obligat să aibă certificat verde și să poarte mască. Nu e bătaie de joc?

Politicienii români din România au fost aspru sancționați de opinia publică când au apărut poze cu ei nerespectând distanțarea și restul regulilor pandemiei. Despre politicienii maghiari din România oare ce părere au maghiarii care i-au votat?

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.