Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Cei mai buni pompieri civili – A II-a fază zonală a Concursurilor SVSU

Ieri, 11 iunie, începând cu ora 10:00, membrii a opt servicii voluntare pentru situații de urgență din zona Odorheiu Secuiesc, și anume Praid, Căpâlnița, Corund, Mărtiniș, Ocland, Satu Mare, Vlăhița și Vărșag, s-au întâlnit pe Stadionul „Metalul” din orașul Vlăhița, pentru a-și dovedi îndemânarea și pregătirea la faza zonală a concursurilor profesionale, organizată de ISU „Oltul” Harghita, cu sprijinul Consiliului Județean, Asociației Pompierilor Civili din județul Harghita, Primăriei și SVSU Vlăhița.

Pompierii civili au avut de trecut trei probe de foc, toate contra-cronometru, și anume: pista cu obstacole pe 100 m, ștafeta 4 x 100 m și dispozitivul de intervenție. După desfășurarea probelor de concurs, clasamentul general se prezintă astfel:
SVSU VLĂHIȚA;
SVSU SATU MARE;
SVSU VĂRȘAG.

La proba individuală „Pista cu obstacole pe 100 m”, timpii foarte buni obținuți de către concurenții SVSU Vlăhița le-au adus clasarea pe toate cele trei trepte ale podiumului: locul I – Lorinc Attila, locul II – Benedek Csaba și locul III – Lorincz Szabolcs. I s-a acordat o diplomă de excelență celui mai vârstnic pompier voluntar – Hegyi Csaba, din cadrul SVSU Praid.

Îi felicităm pe toți participanții și urăm mult succes echipajului SVSU Vlăhița, calificat la etapa județeană a competiției, care va avea loc vineri, 14 iunie a.c., în localitatea Sâncrăieni.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *