Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Coliziune între un autoturism și un tractor în localitatea Sâncrăieni

Sâmbătă, 13 mai 2023, îm jurul orei 12:30, un bărbat de 52 de ani, din Leliceni, în timp ce conducea un tractor, pe un drum comunal din localitatea Sâncrăieni, a pătruns pe Drumul European 578 efectuând manevra de schimbare a direcției de mers către stânga și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 79 de ani, din Miercurea Ciuc, iar acesta din urmă a intrat în coliziune cu roata din față a tractorului.

După impact, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 79 de ani și a unei femei de 72 de ani, pasageră în autoturismul condus de acesta, ambii refuzând transportul la spital, iar autovehiculul, în care se aflau, a fost avariat.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele înregistrate indicând faptul că niciunul nu consumase alcool.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentului.

  • Informații furnizate de IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.