Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Intervențiile din ultimele 24 de ore (11.05.2023)

În cursul zilei de ieri (11.05.2023), salvatorii harghiteni au gestionat 7 situații de urgență. Paramedicii SMURD au intervenit la 5 solicitări pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar echipajele de intervenție au gestionat alte  2 misiuni. Astfel, pompierii militari din cadrul Detașamentului Gheorgheni au acționat, la solicitarea IPJ, pe raza localității Remetea, pentru degajarea unei  persoane decedate din râul Mureș, iar pompierii Detașamentului Miercurea Ciuc au intervenit la o misiune de asigurare/supraveghere zonă, în municipiul Miercurea Ciuc.

În continuare, salvatorii harghiteni rămân la datorie pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate. 

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE  ȘI RELAŢII PUBLICE         Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.