ISU Harghita: Intervențiile din ultimele 24 de ore (11.05.2023)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În cursul zilei de ieri (11.05.2023), salvatorii harghiteni au gestionat 7 situații de urgență. Paramedicii SMURD au intervenit la 5 solicitări pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar echipajele de intervenție au gestionat alte  2 misiuni. Astfel, pompierii militari din cadrul Detașamentului Gheorgheni au acționat, la solicitarea IPJ, pe raza localității Remetea, pentru degajarea unei  persoane decedate din râul Mureș, iar pompierii Detașamentului Miercurea Ciuc au intervenit la o misiune de asigurare/supraveghere zonă, în municipiul Miercurea Ciuc.

În continuare, salvatorii harghiteni rămân la datorie pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate. 

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE  ȘI RELAŢII PUBLICE         
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy