Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Comemorarea Revoluţiei de la 1848

Vineri, 15 martie a.c., efectivele Ministerului Afacerilor Interne vor acţiona în județul Harghita pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice cu ocazia manifestărilor prilejuite de comemorarea Revoluţiei de la 1848 şi a sărbătoririi Zilei maghiarilor de pretutindeni.

Misiunea jandarmilor, a poliţiştilor şi a pompierilor este de a menţine un climat de linişte publică la nivelul judeţului, de a asigura protecţia participanţilor la manifestaţiile de comemorare şi deplasarea acestora în condiţii de siguranţă, precum şi buna desfăşurare a tuturor activităţilor cetăţeneşti şi instituţionale din localităţile județului. Jandarmeria, conform atribuțiilor ce-i revin, asigură și protejează dreptul constituțional al cetățenilor de a organiza adunări publice, atâta timp cât acestea se desfășoară pașnic.

Recomandăm tuturor participanților să manifeste un comportament paşnic şi civilizat şi să respecte recomandările făcute de organizatorii adunărilor publice, împuterniciţii acestora sau organele de ordine, în conformitate cu prevederile Legii 60/1991 republicată, privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice. Reamintim cetăţenilor că pot solicita permanent sprijinul forţelor de ordine prezente la faţa locului sau pot apela Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112. INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *