Subunitatea Crucii Roşii din Gheogheni are propria ambulanţă

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Crucea Roşie din Gheorgheni a primit astăzi o ambulanţa trimisă de organizaţia  parteneră din Rogaland, Norvegia. La acest eveniment au participat 3 reprezentanţi de la subunitatea din Rogaland care au predat cheia vehiculului voluntarilor din Gheorgheni. Reprezentanţii din Norvegia îşi doresc ca de acum acest vehicul să deservească oamenii din zonă şi să-i ajute. Primarul orașului Gheorgheni a fost de faţă şi el pentru a mulţumi pentru acest cadou făcut de partenerii din Norvegia.
Această ambulanţă este complet echipată pentru a inteveni în orice situaţie de urgenţă.
În ciuda ploii, reprezentanţii şi voluntarii de la Crucea Roşie au fost binedispuşi şi plini de emoţie la preluarea ambulanţei. Faptul că de astăzi şi subunitatea din Gheorgheni îşi are propria ambulanţă este o mare realizare şi acest lucru va deschide noi posibilităţi pentru voluntari. Primul scop pe care aceştia vor să îl îndeplinească ar fi de a crea un program de transport al pacienţilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy