Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Despre purtarea măștii în grădinițe și clasele primare

Instituția Consiliului Județean dorește să consulte populația județului Harghita privind regulile care trebuie aplicate în unitățile de învățământ, în noul an școlar.

De ani de zile, am învățat copiii să fie deschiși, să se împrietenească și să împarte jocurile lor cu alții. Facem exact opusul acum? Nu îi încurcăm? Ce se întâmplă dacă epidemia se termină? Cum vor râde iar copii împreună? Oare abilitățile lor sociale vor fi afectate? Oare purtarea măștii timp de ore întregi nu are consecințe negative? – sunt doar câteva dintre întrebările legitime care apar în această perioadă grea de confuzie și nemulțumire.

Așadar, harghitenii sunt rugați să se implice și să împărtășească experiențele prin care au trecut cu copiii de la începerea școlii sau grădiniței.

Sunt așteptate răspunsuri la principala întrebare: Ce părere aveți despre legile care reglementează mersul la școală în noul an școlar? aici.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.