Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Dinamica zilei de marți, 13 octombrie: 15 intervenții gestionate de salvatorii harghiteni

În cursul zilei de ieri, 13 octombrie a.c., salvatorii harghiteni au gestionat 15 intervenții pentru acordarea de prim ajutor, astfel încât 16 persoane aflate în dificultate au primit asistență medicală de urgență de la echipajele SMURD, în cazul unor diverse afecțiuni medicale.

În cursul ultimelor 24 de ore, au fost emise 2 atenționări meteorologice COD GALBEN și o avertizare meteorologică COD PORTOCALIU de intensificări puternice ale vântului. În urma manifestării fenomenelor meteorologice prognozate, au fost semnalate probleme în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, în localitățile Misentea și Hosasău, unde au rămas nealimentate 6 posturi de transformare, cu 350 de utilizatori, avariile fiind remediate în teren, de către echipele distribuitorului de energie electrică, în această dimineață.

Informații referitoare la măsurile de prevenire și modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea portalului fiipregatit.ro și a aplicației DSU (ce poate fi descărcată, gratuit, din Google Play Store și AppStore).

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.