Doi paramedici SMURD, accidentați într-un eveniment rutier la Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Doi paramedici SMURD au fost răniţi joi dimineaţă într-un accident rutier produs la Miercurea- Ciuc, autospeciala în care se aflau intrând în coliziune cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate de trecere. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat pentru Agerpres că ambulanţa SMURD se deplasa pentru preluarea unui pacient cu suspiciune de fractură şi avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

TOTUL S-A PETRECUT ÎNTR-O INTERSECȚIE

La un moment dat, într-o intersecţie, ambulanţa SMURD a intrat în coliziune cu un autoturism. În autospeciala SMURD se aflau trei subofiţeri paramedici, doi dintre ei fiind răniţi şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc.

Potrivit managerului spitalului judeţean, Demeter Ferenc, cei doi răniţi sunt în stare stabilă, echilibraţi hemodinamic şi se aşteaptă rezultatul investigaţiilor.

Din primele cercetări ale Poliţiei, autoturismul nu a acordat prioritate de trecere ambulanţei SMURD care avea pornite semnalele acustice şi luminoase.

Sursa: voceatransilvaniei.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy