Doi tineri de 17 şi 19 ani, din Gheorgheni, bănuiţi că au ucis cu briceagul un bărbat, după care i-au pus trupul pe calea ferată

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Posibili autori de omor identificaţi de poliţiştii harghiteni, după o săptămână de căutări, cercetări şi investigaţii, desfăşurate cu dedicare şi profesionalism. Cei în cauză, doi tineri de 17 şi 19 ani, din municipiul Gheorgheni, sunt bănuiţi că au luat viaţa unui bărbat de 52 de ani, după care i-au pus trupul pe calea ferată, în zona Gării CFR Gheorgheni.

Foto cu caracter ilustrativ

La data de 14.11.2019, poliţiştii harghiteni au luat măsura reţinerii faţă de doi localnici de 17 şi 19 ani, din municipiul Gheorgheni, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de omor.

În fapt, la data de 04.2019, un bărbat de 52 de ani, a fost lovit de un tren în municipiul Gheorgheni, însă medicul legist a constatat că acesta prezintă alte leziuni care i-ar fi cauzat decesul.

Astfel, prin activităţile specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri au lovit victima de mai multe ori cu un briceag, apoi i-au sustras 30 de lei, un pachet de ţigări şi telefonul mobil, după care i-au pus trupul pe calea ferată.

Faţă de cei în cauză a fost luată măsura reţinerii pe 24 de ore, iar la data de 15.11.2019 aceştia vor fi prezentaţi Instanţei, prin Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita, cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie urmată de moartea victimei şi profanare de cadavre.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy