Dosar penal și amendă pentru un bărbat din Hodoșa

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Marți, 8 august 2023, în jurul orei 21:00, un bărbat, de 40 de ani, din localitatea Hodoșa, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un tractor agricol, pe, D.C. 68 în localitatea Subcetate, la intersectia cu D.J.153/D,  fără a avea montate pe acesta plăcuțe cu numere de înmatriculare sau înregistrare, având atașată o semiremorcă cu care transporta 2,40 mc. de lemn de foc, de esență foioase, specia plop.

Oamenii legii au constatat, în urma efectuării de verificări, faptul că vehiculul nu este înmatriculat, conducătorul acestuia nu este posesor al unui permis de conducere valabil pentru nicio categorie, iar pentru materialul lemnos nu deține documente legale de proveniență și transport.

Potrvit IPJ Harghita, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat și  conducere fără permis, iar lemnul în cauză a fost confiscat, bărbatului fiind-i o aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy