Büntetőeljárás és pénzbírság egy gyergyóhodosi férfi ellen

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2023 augusztus 8-án, kedden, 21:00 óra körül egy 40 éves gyergyóhodosi férfit fedeztek fel a rendőrök, aki Gyergyóvárhegyen a D.C. 68-as úton a D.J.153/D úttal való kereszteződésnél egy mezőgazdasági traktort vezetett, amelynek nem volt rendszámtáblája és forgalmi engedélye, továbbá egy 2,40 köbméter tűzifát tartalmazó pótkocsit vontatott.

A törvény emberei az ellenőrzések elvégzése után megállapították, hogy a jármű nincs bejegyezve, vezetője nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel semmilyen kategóriájú járműre és nem rendelkezik a faanyagra vonatkozó legális származási és szállítási okmányokkal.

A Hargita megyei rendőrség tájékoztatása szerint forgalomba be nem jegyzett jármű vezetése és jogosítvány nélküli vezetés miatt bűnügyi eljárás indult, a szóban forgó faanyagot elkobozták, a férfit pedig 1000 lejes bírsággal sújtották az erdészeti bűncselekmények megállapításáról és szankcionálásáról szóló 171/2010-es számú törvény rendelkezéseinek be nem tartása miatt.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy